Wrox Programmer Forums
Go Back   Wrox Programmer Forums > .NET > Other .NET > Biztalk
|
Biztalk General discussion about Biztalk server.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the Biztalk section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. New member registration was closed in 2019. New posts were shut off and the site was archived into this static format as of October 1, 2020. If you require technical support for a Wrox book please contact http://hub.wiley.com
 
Old May 4th, 2005, 04:55 AM
Authorized User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 42
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Biztalk configuration Error

Hi,

When I try to configure biztalk, I get the following error :

Failed to load configuration data for feature: RulesEngine. Please see the log file for more details.

I'm using configframework.exe command to re-configure biztalk. Prior to re-configuring, i followed the steps mentioned below -

1) configframework.exe / u (to unregister the services)
2) deleted the databases that are related to biztalk from sql server including the analysis servers databases

I tried following the steps mentioned in the support site in microsoft, but it didn't work.

If anybody has faced this situtation and have resolved it, kindly pass on the solution.

tia
Praveen






Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PHP Configuration Error? jimmyliew PHP How-To 4 December 16th, 2006 06:32 AM
Configuration error exstream ASP.NET 2.0 Professional 2 July 2nd, 2006 02:52 AM
Configuration error exstream ASP.NET 2.0 Basics 1 May 6th, 2006 12:39 PM
Configuration Error johno BOOK: ASP.NET Website Programming Problem-Design-Solution 6 July 22nd, 2005 10:07 PM
Parser Error on Biztalk mandla Access 0 August 13th, 2003 07:03 AM





Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.