Wrox Programmer Forums
Go Back   Wrox Programmer Forums > ASP.NET and ASP > ASP.NET 2.0 > ASP.NET 2.0 Professional
|
ASP.NET 2.0 Professional If you are an experienced ASP.NET programmer, this is the forum for your 2.0 questions. Please also see the Visual Web Developer 2005 forum.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the ASP.NET 2.0 Professional section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. New member registration was closed in 2019. New posts were shut off and the site was archived into this static format as of October 1, 2020. If you require technical support for a Wrox book please contact http://hub.wiley.com
 
Old March 19th, 2008, 02:16 PM
Imar's Avatar
Wrox Author
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 17,089
Thanks: 80
Thanked 1,576 Times in 1,552 Posts
Default

Quote:
quote:But I wanto to test it without VS2005.
That's possible; but you still need to install IIS and .NET 2.0 on the target server. You didn't need to do this on the client, as it was installed when you installed VS 2005.

Imar
---------------------------------------
Imar Spaanjaars
http://Imar.Spaanjaars.Com
Everyone is unique, except for me.
Author of Beginning ASP.NET 3.5 : in C# and VB, ASP.NET 2.0 Instant Results and Dreamweaver MX 2004
Want to be my colleague? Then check out this post.
 
Old March 19th, 2008, 02:22 PM
Authorized User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Here's the event log:

Failed to execute the request because the ASP.NET process identity does not have read permissions to the global assembly cache. Error: 0x80131522



 
Old March 19th, 2008, 03:18 PM
Imar's Avatar
Wrox Author
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 17,089
Thanks: 80
Thanked 1,576 Times in 1,552 Posts
Default

Search Google or another search engine for the exact error message and you'll find plenty of results.

Did you install the correct version of ASP.NET on the target server? You're not providing much relevant information so it's hard to tell what's going on.

Imar
---------------------------------------
Imar Spaanjaars
http://Imar.Spaanjaars.Com
Everyone is unique, except for me.
Author of Beginning ASP.NET 3.5 : in C# and VB, ASP.NET 2.0 Instant Results and Dreamweaver MX 2004
Want to be my colleague? Then check out this post.
 
Old March 19th, 2008, 03:26 PM
Authorized User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Imar,
Thanks for your help. I found the solution just now.
1. The lost of web controls on the page is because the ver. 1 is installed on the client which I use it as a server for testing and my page is compiled under VS2005.

2. The second error 'Server Application Unavailable' is a matter of permission which I did not set right on the default website.

Thanks again.






Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Access input controls generated by Client Script vinod_yadav1919 ASP.NET 2.0 Professional 3 April 14th, 2008 08:33 PM
Web Part - Showing error angshujit ASP.NET 2.0 Basics 2 June 21st, 2007 03:28 AM
DreamWeaver Not Showing Controls me_zeta Dreamweaver (all versions) 0 November 6th, 2006 11:33 PM
Analysis for getting XML and showing in client karveajit C# 0 August 3rd, 2006 01:36 AM
User controls not showing on web page pdr ASP.NET 1.0 and 1.1 Basics 0 August 10th, 2005 09:02 AM





Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.