Wrox Programmer Forums
|
BOOK: ASP.NET 2.0 Instant Results ISBN: 978-0-471-74951-6
This is the forum to discuss the Wrox book ASP.NET 2.0 Instant Results by Imar Spaanjaars, Paul Wilton, Shawn Livermore; ISBN: 9780471749516
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the BOOK: ASP.NET 2.0 Instant Results ISBN: 978-0-471-74951-6 section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. New member registration was closed in 2019. New posts were shut off and the site was archived into this static format as of October 1, 2020. If you require technical support for a Wrox book please contact http://hub.wiley.com
 
Old April 22nd, 2006, 09:38 AM
Authorized User
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It seems the solution is missing the ASPNETDB.mdf file and ASPNETDB_LOG.LDF file. Scratch that...the aspnetdb info is in the CMS database. Oh well...
 
Old April 22nd, 2006, 12:23 PM
Authorized User
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

There seems to be a glitch in the installer. When I manually added the CMS directory from the CD, made it a virtual directory and followed the steps starting on page 162 it worked like a charm.

 
Old April 23rd, 2006, 05:10 AM
Imar's Avatar
Wrox Author
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 17,089
Thanks: 80
Thanked 1,576 Times in 1,552 Posts
Default

Interesting. What OS are you on??

I tried to reproduce it here, but I can make it work every time, with the installer, a custom VD and by opening the site directly in VWD.

And thanks for the follow up; hopefully other people running into the same issue can make it work like this as well....

Imar
---------------------------------------
Imar Spaanjaars
Everyone is unique, except for me.
Author of ASP.NET 2.0 Instant Results and Beginning Dreamweaver MX / MX 2004
 
Old April 23rd, 2006, 04:41 PM
Authorized User
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am using Windows XP Professional. I had the same problem with the Blog until I went through the manual process. I did have to delete the virtual directory in the inetmgr. It didn't work until I manually created it, so I think the automated setup does something wrong with the virtual directory that it creates. I have them all working now...except for the survey engine. I am getting an unhandled exception (aw oh) index was outside bounds of array error.
 
Old April 24th, 2006, 02:58 PM
Imar's Avatar
Wrox Author
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 17,089
Thanks: 80
Thanked 1,576 Times in 1,552 Posts
Default

Great. I am glad they are all working now.

I'll try reproducing the behavior with the installer, although that may be difficult, as I have tested the installer on a number of machines and never had a problem.

For the Survey Engine: you may want to check here: http://p2p.wrox.com/topic.asp?TOPIC_ID=43148 and see if those steps fix the problem for you.


HtH,

Imar
---------------------------------------
Imar Spaanjaars
Everyone is unique, except for me.
Author of ASP.NET 2.0 Instant Results and Beginning Dreamweaver MX / MX 2004
While typing this post, I was listening to: Nicotine & gravy by Beck (From the album: Midnite vultures) What's This?





Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CMS problem trieuanhl BOOK: ASP.NET 2.0 Instant Results ISBN: 978-0-471-74951-6 5 November 23rd, 2008 05:38 AM
JavaScript Problem in CMS sankar2chat Javascript 0 August 19th, 2008 10:39 PM
CMS - admin login does not work peppie BOOK: ASP.NET 2.0 Instant Results ISBN: 978-0-471-74951-6 2 October 20th, 2007 08:46 AM
CMS Envelope problem chapter 9 luke.koziol BOOK: Beginning Cryptography with Java 1 May 6th, 2007 05:15 PM
CMS-Cant Login SoftMind BOOK: ASP.NET 2.0 Instant Results ISBN: 978-0-471-74951-6 42 August 10th, 2006 03:23 PM





Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.