Wrox Programmer Forums
|
BOOK: ASP.NET Website Programming Problem-Design-Solution
This is the forum to discuss the Wrox book ASP.NET Website Programming: Problem - Design - Solution, Visual Basic .NET Edition by Marco Bellinaso, Kevin Hoffman; ISBN: 9780764543869
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the BOOK: ASP.NET Website Programming Problem-Design-Solution section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. New member registration was closed in 2019. New posts were shut off and the site was archived into this static format as of October 1, 2020. If you require technical support for a Wrox book please contact http://hub.wiley.com
 
Old March 18th, 2004, 12:59 PM
Jgn Jgn is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Error when trying to run site in debug mode

When trying to run the main site in debug mode using vb.net 2002 I get this error " A project with an output type of class library cannot be started directly" Anybody know how I can fix this ? This is the downloaded version of ThePhile.. I just want step through some of the processes to see how it works but I can't get it to run in debug mode.

TIA

 
Old March 19th, 2004, 12:22 PM
Jgn Jgn is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

OK I fix the problem, now if any one could help me get rid of all these reference error... 'account.business, ads.manager, core, etc..." Thanks

 
Old March 22nd, 2004, 12:52 AM
Friend of Wrox
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 917
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Did you install the project into a virtual directory named "ThePhileVB"? This is what is expected in the code.
 
Old March 22nd, 2004, 08:22 AM
Authorized User
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the same problem that you posted initially ( project with an output type of class library cannot be started ). What did you do to solve this?
NH

 
Old March 22nd, 2004, 09:37 AM
Jgn Jgn is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

After setting it up as virtual dir, giving asp.net permission everything is working. Except I still get reference errors....

Englere,

yes I did set up Virt dir, gave asp.net account access..the web page loads fine but still i'm having the reference errors. Even when I try adding all the listed .dll's it still give me errors.








Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
debug mode , VS-IDE becomes close AbrarNazeer ASP.NET 2.0 Professional 0 June 28th, 2006 06:49 AM
Different results in Debug and Release mode Gert Visual C++ 2 August 19th, 2005 06:47 AM
Run and Debug Application Using Directory Services tushpri General .NET 0 February 12th, 2005 02:35 AM





Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.