Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

| FAQ | Members List | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
BOOK: Beginning Android Application Development
This is the forum to discuss the Wrox book Beginning Android Application Development by Wei-Meng Lee; ISBN: 978-1-1180-1711-1
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the BOOK: Beginning Android Application Development section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developers’ questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old December 9th, 2011, 12:40 PM
Registered User
Points: 31, Level: 1
Points: 31, Level: 1 Points: 31, Level: 1 Points: 31, Level: 1
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Dec 2011
Location: Pakistan
Posts: 8
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Error after pressing F11...

I am also new and I also bought same book and I am using this version of ECLIPSE "eclipse-jee-helios-SR2-win32" and this version of of Android SDK "android-sdk_r15-windows" I followed each and every thing according to book author but the point where I stuck many times is on page # 18 ad bullet # 9, I wrote all lines and also save my program but I am not understanding that from where to select the project name in Eclipse which is written in book and then press F11 so then author show many options I didn't get any so please guide me...

Can see on Image by clicking on link...

The first link is about when I click F11 then this dialog box appear...

http://farm8.staticflickr.com/7141/6...c6d2cf219f.jpg


This second link when I click on ok after pressing F11 and message you also see from first link then this messages are visible on my screen.

http://farm8.staticflickr.com/7164/6...059c89ba44.jpg


any assistance will be appreciated...
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old December 9th, 2011, 01:55 PM
Registered User
Points: 31, Level: 1
Points: 31, Level: 1 Points: 31, Level: 1 Points: 31, Level: 1
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Dec 2011
Location: Pakistan
Posts: 8
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

dear fellows I really need your assistance so help me to start once than further I will do myself I stucked in start so how I can manage next with out you fellows assistance???
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old December 11th, 2011, 04:17 AM
Registered User
Points: 31, Level: 1
Points: 31, Level: 1 Points: 31, Level: 1 Points: 31, Level: 1
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Dec 2011
Location: Pakistan
Posts: 8
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

no one is here who can solve my problem...
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old December 11th, 2011, 08:45 PM
Authorized User
Points: 343, Level: 6
Points: 343, Level: 6 Points: 343, Level: 6 Points: 343, Level: 6
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 86
Thanks: 3
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

Hi Yazi
Yea, I had some of the same problems. To start if 'main.xml.out' exist, delete it.
Click on it and hit delete. Click on the project name or the main source file and then hit F11 ( or click on the debug button in the menu above your code).
You can also just 'Run' the application if you don't want to debug.
I do not know about the 'no debugger' window, I have never seen it.
Try this and see what happens.
Hope this helps
Cliff
__________________
"Software to the Stars"
Failure is not an option. It comes bundled with your Microsoft products.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Cliff2310 For This Useful Post:
yazi (December 16th, 2011)
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows Form won't display after Pressing F5 clay5050 BOOK: Beginning C# 3.0 : An Introduction to Object Oriented Programming ISBN: 978-0-470-26129-3 6 March 12th, 2009 08:45 PM
Login Control Behavior when pressing ENTER rsearing ASP.NET 2.0 Basics 6 July 22nd, 2007 08:21 PM
Same character set output by pressing any key.... anilsaroliya Visual Basic 2005 Basics 1 May 18th, 2007 11:20 AM
Pressing Enter should fire an event r_ganesh76 ASP.NET 1.0 and 1.1 Professional 4 September 28th, 2004 12:02 AM
How to send form data without pressing SUBMIT eapsokha Classic ASP Professional 2 March 1st, 2004 09:58 AM



All times are GMT -4. The time now is 10:02 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.