Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the BOOK: Beginning ASP 3.0 section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developers’ questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 4th, 2003, 03:13 PM
Registered User
 
Join Date: Jul 2003
Location: , , .
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Yahoo to vitanza
Default ASP Problems

InteractiveDirectory.asp and a few other examples from chapter 10 code does not work. i have Windows 2000 with IIS 5.0. when i try to go to one of the pages, it starts loading, but goes super slow and never finishes. after i try to load that page, all other asp pages do not work. i have to restart IIS to get any other pages to work again. i would appreciate any tips.
  #2 (permalink)  
Old July 4th, 2003, 04:01 PM
Registered User
 
Join Date: Jun 2003
Location: Kolkata, West Bengal, India.
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Yahoo to diptanjan
Default

Chk ur Antivirus, some times antivirus softwares creats such problems.
uninstall it and try again.

good luck

Diptanjan:)
  #3 (permalink)  
Old July 23rd, 2003, 05:32 PM
Registered User
 
Join Date: Jul 2003
Location: , , .
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hey I just have to say thanks for that bit of advice. One of my co workers had installed norton on my server while I was away and I was experiencing the same problem.

I uninstalled Norton and it cleared right up. Thnx a million, that was about to drive me completely ape-sht.



  #4 (permalink)  
Old October 15th, 2003, 07:45 PM
Authorized User
 
Join Date: Oct 2003
Location: , , .
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi,

I'm experiencing the same problem, also with DisplayDirectory.asp. Disabling Norton AV doesn't seem to help. I'll be doing a lot of development on this system and uninstalling NAV is not a viable option. Any ideas on what I can do to solve this problem?

Thanks

  #5 (permalink)  
Old October 15th, 2003, 08:18 PM
Authorized User
 
Join Date: Oct 2003
Location: , , .
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
quote:Originally posted by wboctor
 Hi,

I'm experiencing the same problem, also with DisplayDirectory.asp. Disabling Norton AV doesn't seem to help. I'll be doing a lot of development on this system and uninstalling NAV is not a viable option. Any ideas on what I can do to solve this problem?

Thanks

P.S. It seems to go into deep sleep on the objFSO.GetFile method.

  #6 (permalink)  
Old February 19th, 2004, 07:36 PM
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Location: Woodstock, GA, USA.
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via AIM to ghutto Send a message via MSN to ghutto
Default

I had a slightly different solution. I've got Norton Systemworks installed. Under the Anti-virus the Script Blocking option was enabled. I reset that to off and now my scripts run.

George

  #7 (permalink)  
Old February 19th, 2004, 11:00 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Location: Morehead City, NC, USA.
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Guetto,

By changing your Norton Systemworks script setting to off, I presume you are running your scripts on your own PC set up as a server? Although I also have Norton systemworks, I am uploading my script to Earthlink's server and running them there. Norton Systemworks on my pc wouldn't have any effect..right?
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ASP problems please HELP... brian777 Classic ASP Professional 3 April 22nd, 2005 03:07 AM
logon.asp and validate .asp problems p2ptolu Classic ASP Basics 1 February 17th, 2005 12:33 AM
validate.asp problems and logon.asp problems p2ptolu Classic ASP Databases 0 February 16th, 2005 02:34 PM
New to ASP.NET w/ C# and having problems digitaltoddy BOOK: Beginning ASP.NET 1.0 1 September 20th, 2004 07:20 AM
Problems with my ASP nvillare Classic ASP Basics 2 July 9th, 2003 03:11 PM



All times are GMT -4. The time now is 06:38 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.