Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

| FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
BOOK: Beginning ASP.NET 2.0 BOOK VB ISBN: 978-0-7645-8850-1; C# ISBN: 978-0-470-04258-8
This is the forum to discuss the Wrox book Beginning ASP.NET 2.0 by Chris Hart, John Kauffman, David Sussman, Chris Ullman; ISBN: 9780764588501
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the BOOK: Beginning ASP.NET 2.0 BOOK VB ISBN: 978-0-7645-8850-1; C# ISBN: 978-0-470-04258-8 section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developers’ questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old February 3rd, 2007, 02:30 PM
Authorized User
 
Join Date: Feb 2007
Location: Bend, Oregon, USA.
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problems getting Beginning 2.0 site to run

Hello,

I have just installed the Visual Web Developer Express on windows server 2003 and when I go to test the WroxUnited sample site I get the following errors:

Error 1
can't open 'C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Tem porary ASP.NET Files\wroxunited\9759db33\c0a5ec83\App_Code.xnwjxv kw.dll' for writing

Error 2
Element 'news' is not a known element. This can occur if there is a compilation error in the Web site.

I tried reinstalling .Net 2.0 and rebooting the machine. But that did not help. Does anyone have suggestions on what my next troubleshooting step should be?

I am running VWD with cassini and not using IIS.
  #2 (permalink)  
Old February 3rd, 2007, 08:07 PM
Authorized User
 
Join Date: Feb 2007
Location: Bend, Oregon, USA.
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Never mind.

For those ever encountering a similar challenge. I turned off the enhanced security for IE on Spybot Search and Destroy and also disabled VirusScan Access Protection.

I'll have to investigate how to create custom tools which will allow VWD to run without having to disable these products.

 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ASP.net 2.0 site made by Chinese Edition can't run mycwcgr Internet Information Services 0 December 16th, 2007 12:20 AM
Error when trying to run site in debug mode Jgn BOOK: ASP.NET Website Programming Problem-Design-Solution 4 March 22nd, 2004 09:37 AM



All times are GMT -4. The time now is 07:24 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.