Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

| FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
BOOK: Beginning Dreamweaver MX/MX 2004 MX ISBN: 978-0-7645-4404-0; MX 2004 ISBN: 978-0-7645-5524-4
This is the forum to discuss the Wrox book Beginning Dreamweaver MX by Charles E. Brown, Imar Spaanjaars, Todd Marks; ISBN: 9780764544040
Please indicate which version of the book you are using when posting questions.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the BOOK: Beginning Dreamweaver MX/MX 2004 MX ISBN: 978-0-7645-4404-0; MX 2004 ISBN: 978-0-7645-5524-4 section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developers’ questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11 (permalink)  
Old January 31st, 2005, 03:24 AM
Imar's Avatar
Wrox Author
Points: 72,055, Level: 100
Points: 72,055, Level: 100 Points: 72,055, Level: 100 Points: 72,055, Level: 100
Activity: 100%
Activity: 100% Activity: 100% Activity: 100%
 
Join Date: Jun 2003
Location: Utrecht, Netherlands.
Posts: 17,086
Thanks: 80
Thanked 1,587 Times in 1,563 Posts
Default

If you're having problem with a firewall, try this:

1. Go to the Services panel found in the Administrative Tools

2. Locate World Wide Web publishing and set its start mode to Manual (by double clicking it)

3. Reboot your machine

4. Go to Services again, and start World Wide Web publishing.

It's likely you're firewall asks for permission to allow the web server. If it does, click Yes.

HtH.

Imar
---------------------------------------
Imar Spaanjaars
Everyone is unique, except for me.
  #12 (permalink)  
Old January 31st, 2005, 09:19 PM
Authorized User
 
Join Date: Jan 2005
Location: , , .
Posts: 23
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi Imar!

Actually, I managed to get it working for Internet Explorer, but I typically use firefox, and I now receive this error when I try it on Firefox:
Technical Information (for support personnel)

    * Error Type:
      error '8002801c'

      Error accessing the OLE registry.

      /iisHelp/common/500-100.asp, line 154
Also. when trying to load the localstart page, I am prompted for a username and password.. is this supposed to happen??

thanks again for helping me!
Lori.
  #13 (permalink)  
Old February 1st, 2005, 03:18 AM
Imar's Avatar
Wrox Author
Points: 72,055, Level: 100
Points: 72,055, Level: 100 Points: 72,055, Level: 100 Points: 72,055, Level: 100
Activity: 100%
Activity: 100% Activity: 100% Activity: 100%
 
Join Date: Jun 2003
Location: Utrecht, Netherlands.
Posts: 17,086
Thanks: 80
Thanked 1,587 Times in 1,563 Posts
Default

I've never seen that error.

Did you Google for it?

Imar
---------------------------------------
Imar Spaanjaars
Everyone is unique, except for me.
  #14 (permalink)  
Old February 16th, 2005, 04:55 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Location: , , .
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

HELP I have the error same problem only I have it with Internet Explorer when trying to surf the web or open a link from another site or email-

'8002801c'
Error accessing the OLE registry.

/iisHelp/common/500-100.asp, line 17

unfortunately microsoft doesn't have this listed on their troubleshooting pages- anyone know what to do?
  #15 (permalink)  
Old February 16th, 2005, 05:14 PM
Imar's Avatar
Wrox Author
Points: 72,055, Level: 100
Points: 72,055, Level: 100 Points: 72,055, Level: 100 Points: 72,055, Level: 100
Activity: 100%
Activity: 100% Activity: 100% Activity: 100%
 
Join Date: Jun 2003
Location: Utrecht, Netherlands.
Posts: 17,086
Thanks: 80
Thanked 1,587 Times in 1,563 Posts
Default

Quote:
quote:I've never seen that error.

Did you Google for it?
Did you?

Imar
---------------------------------------
Imar Spaanjaars
Everyone is unique, except for me.
  #16 (permalink)  
Old February 24th, 2005, 05:27 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Location: , , .
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

hi- and thank you for trying to help- what actually happened to my 'puter was adware and spyware removal tools removed some of my settings- it's all better now- hee hee- used this winsock repair- free download and only took about 2 seconds to fix what I tried to fix for a week
http://www.spychecker.com/program/winsockxpfix.html
http://www.spychecker.com/program/winsockxpfix.html

 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Config of default smtp web server on IIS 5.0 kumarop Classic ASP Components 0 February 20th, 2005 04:22 AM
Visual Web Developer web server works NOT IIS!! glandgraf@gocfi.com Visual Studio 2005 2 January 28th, 2005 08:49 AM
Installing phpMyAdmin on IIS Server Yee MySQL 1 November 1st, 2004 03:07 PM
setting up PC as a web server with IIS kathryne Classic ASP Basics 7 October 9th, 2003 04:55 PM



All times are GMT -4. The time now is 05:27 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.