Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

Go Back   Wrox Programmer Forums > PHP/MySQL > BOOK: PHP and MySQL 24-Hour Trainer
Password Reminder
Register
| FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
BOOK: PHP and MySQL 24-Hour Trainer
This is the forum to discuss the Wrox book PHP and MySQL 24-Hour Trainer by Andrea Tarr ; ISBN: 978-1-1180-6688-1
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the BOOK: PHP and MySQL 24-Hour Trainer section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developers’ questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old May 26th, 2012, 04:28 PM
Registered User
Points: 43, Level: 1
Points: 43, Level: 1 Points: 43, Level: 1 Points: 43, Level: 1
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 7
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Chapter 5 Debugger Problem

The Debugger in Eclipse Does Not Seem to Respond Correctly.

Rt Clk File to Run Debug. The Debugger Never Stops

at 1st Line, It Just Runs all the Way Thru.

I Placed BreakPoint at 1st Line (Php Code) and it Does Not Stop,

Watched the Video and I am Not getting the Step Into Control.

The Step Into and Resume Controls are All Grayed Out.

I Only get a Terminate Control on the Debug Screen.


Any Ideas on how to Get the Debugger Working ?

(I Tried xdebug and Zend , and Different Php Files , Dont Work Right,
as Controls are Disabled as Stated Above. Using a Windows Vista )
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old June 7th, 2012, 09:52 PM
Tarrconsulting's Avatar
Wrox Author
Points: 50, Level: 1
Points: 50, Level: 1 Points: 50, Level: 1 Points: 50, Level: 1
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I would double check that the debugger is looking for the right port and that you don't have anything else monitoring that port. Check that the same port (for example, 10000) is defined for the debugger in Eclipse and in php.ini.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem with debugger dhavaldesai VS.NET 2002/2003 0 August 10th, 2008 01:36 AM
Need Help : VS Just-in-time Debugger rahi Visual Basic 2005 Basics 3 June 29th, 2006 11:43 PM
Problem with Microsoft Script Debugger Barrymore Classic ASP Basics 1 June 21st, 2005 06:19 PM



All times are GMT -4. The time now is 10:59 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.