Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

Go Back   Wrox Programmer Forums > .NET > .NET 1.0 and Visual Studio.NET > VS.NET 2002/2003
Password Reminder
Register
| FAQ | Members List | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
VS.NET 2002/2003 Discussions about the Visual Studio.NET programming environment, the 2002 (1.0) and 2003 (1.1). ** Please don't post code questions here ** For issues specific to a particular language in .NET, please see the other forum categories.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the VS.NET 2002/2003 section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developers’ questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old August 10th, 2008, 01:36 AM
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Location: ahmedabad, gujarat, India.
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default problem with debugger

i have bought a brand new computer from hp which was delivered last afternoon i.e on 9/8/07. it was pre-loaded with original windows vista home basic and when i tried to install vb.net 2003 application. it ended up with the same error which is happening in ur dell laptops. the ins
tallation stopped on 99% and then it hanged. can anyone help me out to solve these problem

Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
no debugger found dudette .NET Framework 1.x 0 July 4th, 2007 10:27 AM
Need Help : VS Just-in-time Debugger rahi Visual Basic 2005 Basics 3 June 29th, 2006 11:43 PM
Problem with Microsoft Script Debugger Barrymore Classic ASP Basics 1 June 21st, 2005 06:19 PM
A debugger is already attached lamdog ASP.NET 1.0 and 1.1 Basics 1 March 10th, 2005 10:39 PM



All times are GMT -4. The time now is 08:20 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.