Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

| FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
Classic ASP Basics For beginner programmers starting with "classic" ASP 3, pre-".NET." NOT for ASP.NET 1.0, 1.1, or 2.0
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the Classic ASP Basics section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developers’ questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old April 21st, 2004, 01:41 PM
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Location: , , Canada.
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Get Working Copy... not working

i have some problem with a project i must work on... if i try to open the whole thing with the .sln file, and select an asp file, it shows me a windows to choose "get working copy".... once i click it, it comes up with an error :

"Unable to open web project 'GestDiffInv'. Server error: There is no web named "". Do you want to open your local copy? "

i'm not working directly with the files online, but with a copy saved on a server. is there anything i must change in the property to get it working?


i'm using InterDev 6.0

Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"If or" not working crabjoe Classic ASP Basics 3 March 12th, 2008 06:03 PM
Copy command not working nayaz VBScript 1 July 5th, 2007 05:24 AM
window.opener working .... not working alyeng2000 Javascript How-To 5 January 5th, 2007 08:05 AM
Web.Config..Working or Not Working peace95 ASP.NET 1.0 and 1.1 Basics 1 September 18th, 2006 06:53 AM
Local COM working , but not working at Web Serv nagen111 .NET Web Services 3 February 19th, 2005 04:22 AM



All times are GMT -4. The time now is 11:33 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.