Wrox Programmer Forums
|
Classic ASP Components Discussions specific to components in ASP 3.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the Classic ASP Components section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. New member registration was closed in 2019. New posts were shut off and the site was archived into this static format as of October 1, 2020. If you require technical support for a Wrox book please contact http://hub.wiley.com
 
Old July 29th, 2003, 09:29 AM
Authorized User
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default pws set-up

i have a 98 machine that i am trying to get pws working on. i have most elements working but there is a problem. i can't register my dll's that are called from the asp code and it is giving me errors. any ideas welcome
Cheers
~M

Mark Hardiman
Senior Developer
Kernel Software Ltd





Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pws problem Amitava Deewan Classic ASP Databases 4 July 19th, 2004 10:29 AM
PWS Connection String knight Classic ASP Databases 10 June 28th, 2004 04:47 AM
My PWS programmed PHP How-To 1 October 18th, 2003 01:41 PM
Difference in PWS and IIS bsraj4u Classic ASP Components 3 September 26th, 2003 07:09 AM
PWS + PHP G-Zilla Wrox Book Feedback 2 July 4th, 2003 12:57 PM





Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.