Wrox Programmer Forums

Need to download code?

View our list of code downloads.

Go Back   Wrox Programmer Forums > .NET > Other .NET > Crystal Reports
Password Reminder
Register
| FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read
Crystal Reports General discussion about Crystal Reports. For discussions specific to the book Professional Crystal Reports for VS.NET, please see the book discussion forum for that book.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the Crystal Reports section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of tens of thousands of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. As a guest, you can read any forum posting. By joining today you can post your own programming questions, respond to other developers’ questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. Registration is fast, simple and absolutely free .
DRM-free e-books 300x50
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 12th, 2004, 09:49 AM
Friend of Wrox
Points: 3,558, Level: 25
Points: 3,558, Level: 25 Points: 3,558, Level: 25 Points: 3,558, Level: 25
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jun 2003
Location: California, USA
Posts: 996
Thanks: 2
Thanked 11 Times in 11 Posts
Send a message via Yahoo to melvik
Default Deploying Crystal Reports in for Win App (URGENT)

Hi there:
I have problem to deploy my app. witch use Crystal Reports!
I read Deploying Crystal Reports in .NET Applications
http://msdn.microsoft.com/library/de...plications.asp & did all steps.
Also I fixed my MSM files from http://support.businessobjects.com/fix/hot/si75/
But still have problem in Client Machines!

[u]Crystal Report Windows Forms Viewer</u> gives Load report faild EXACTLY when I wanna set Report Obj to CrystalReportViewer as a reportSource.

Any help appreciated!

Always:),
Hovik Melkomian.
__________________
Always,
Hovik Melkomian.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old July 12th, 2004, 10:45 PM
Friend of Wrox
Points: 3,558, Level: 25
Points: 3,558, Level: 25 Points: 3,558, Level: 25 Points: 3,558, Level: 25
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jun 2003
Location: California, USA
Posts: 996
Thanks: 2
Thanked 11 Times in 11 Posts
Send a message via Yahoo to melvik
Default

No IDEA?!

Always:),
Hovik Melkomian.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old July 13th, 2004, 07:45 AM
Friend of Wrox
Points: 3,558, Level: 25
Points: 3,558, Level: 25 Points: 3,558, Level: 25 Points: 3,558, Level: 25
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jun 2003
Location: California, USA
Posts: 996
Thanks: 2
Thanked 11 Times in 11 Posts
Send a message via Yahoo to melvik
Default

OH I solve it! it was an Crystal Report bug!

Always:),
Hovik Melkomian.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old July 18th, 2004, 11:56 AM
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Location: , , Switzerland.
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi Melvik

I just found your posting, because I have the exact same problem, but I receive a "Invalid report source" error message. I'd appreciate if you could post your findings, resp. what kind of bug you found.

Thank you,
 Rolf André

Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old July 18th, 2004, 11:00 PM
Friend of Wrox
Points: 3,558, Level: 25
Points: 3,558, Level: 25 Points: 3,558, Level: 25 Points: 3,558, Level: 25
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jun 2003
Location: California, USA
Posts: 996
Thanks: 2
Thanked 11 Times in 11 Posts
Send a message via Yahoo to melvik
Default

Well the bugs I found is about Win98se, What windows u r using?! r u sure about ur codes?!
I suggest to put ur codes in a try, it helps much (if u havent)
Does it gives error when u wanna make instance in new action?! How do u work with ur report Obj?!
Keep in touch.

Always:),
Hovik Melkomian.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old November 20th, 2004, 03:32 PM
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Location: paphos, , Cyprus.
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi

Can you please give directions on how to solve this.
I am having problems on making my win app to work with crystal reports in Win98 machines. Works fine in XP.
Any info about this Win98 Bug will be greatly appreciated.

Thank you in advance
Cheers

Nikos

PS

NET framework 1.1)
in the setup file properly included
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Crystal_Managed2003.msm
Crystal_Database_Access2003.msm
Crystal_Database_Access2003_enu.msm
Crystal_regwiz2003.msm
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Not a licensing problem

Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old January 11th, 2005, 04:04 AM
Authorized User
 
Join Date: Jul 2003
Location: , , Thailand.
Posts: 40
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Hi melvik,

I also got a problem about crystal report .net when I run my application on Win98SE , like you.
My error is "Load report failed".
So, how you solve your problem, please kindly post your solution here.

Thanks in advance..

Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old January 11th, 2005, 09:17 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cape Town, Western Cape, South Africa.
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to Trevor Miles
Default

Hi Melvik
I can only agree with Soccers_Guy10. Please let us know how you solved the problem, becuase I having the same problem on Win98. The app runs perfectly under WinXP.
Did you find the solution on the CrystalReports web site?

Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old January 11th, 2005, 09:22 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cape Town, Western Cape, South Africa.
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to Trevor Miles
Default

Found a solution on the Crystal Report support web site:

http://support.businessobjects.com/l...s/c2011640.asp

Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old January 12th, 2005, 12:36 AM
Authorized User
 
Join Date: Jul 2003
Location: , , Thailand.
Posts: 40
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Thanks a lot , Trevor Miles.

I can solve this problem with knowledge base on :
http://support.businessobjects.com/l...s/c2013420.asp

But wonder why Crystal Report doesn't fix this error in merge module. ???

Cheers.

Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Deploying a software with crystal Reports akhilhp Visual Basic 2005 Basics 0 June 29th, 2007 02:12 AM
deploying VB 6 pck with crystal rep 11 in Win 98 shantanu86 Pro VB 6 0 March 16th, 2006 09:49 PM
Deploying Crystal Reports with VB 6.0 Pravs VB How-To 7 December 20th, 2004 11:24 AM
Deploying crystal Reports with an Application naved Crystal Reports 1 October 25th, 2004 10:05 AM
deploying crystal reports coolabhi Crystal Reports 1 April 21st, 2004 10:49 AM



All times are GMT -4. The time now is 11:13 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2013 John Wiley & Sons, Inc.