Wrox Programmer Forums
Go Back   Wrox Programmer Forums > .NET > Other .NET > Crystal Reports
| Search | Today's Posts | Mark Forums Read
Crystal Reports General discussion about Crystal Reports. For discussions specific to the book Professional Crystal Reports for VS.NET, please see the book discussion forum for that book.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the Crystal Reports section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. New member registration was closed in 2019. New posts were shut off and the site was archived into this static format as of October 1, 2020. If you require technical support for a Wrox book please contact http://hub.wiley.com
  #1 (permalink)  
Old September 3rd, 2006, 01:18 AM
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Location: ruwi, muscat, Oman.
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via AIM to jerith_alphonse
Default Regarding problem in crystal reports 8

Hi there!
I am jerith. i am using crystal reports 8 for reports .
i globally have this problem in all projects.

My problem is, when is show arabic words is crystal report some characters are automatically cutting. i made lots of R&D for this and c'nt get a solution. can any body guide me regarding this.

Regards
Jerith Alphonse
  #2 (permalink)  
Old September 23rd, 2006, 03:01 AM
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Location: ruwi, muscat, Oman.
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via AIM to jerith_alphonse
Default

Thanks

It is solved by changing the driver!

Jerith Alphonse
  #3 (permalink)  
Old October 4th, 2006, 03:21 AM
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: , , .
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

How did you solve the problem i got question mark for arabic in the report

  #4 (permalink)  
Old October 17th, 2006, 06:29 AM
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: , , .
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi jerith_alphonse,

I have the same problem with crystal 8.5. How do you solve this issue. Which drivers did u change ? Could u please explain.

I tried with crystal 9 but gives me junk characters!

Kindly advise

Joseph




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crystal Reports 8.5 Charts Problem osmanmd Crystal Reports 8 June 8th, 2007 02:36 AM
Problem in Crystal reports alok_personal C# 0 May 7th, 2007 01:14 AM
Crystal Reports problem julenis C# 0 April 19th, 2006 01:57 AM
Problem In using crystal reports prankur ASP.NET 1.0 and 1.1 Basics 1 January 10th, 2006 03:30 AM
vb 6 and crystal reports problem thefletch80 Pro VB Databases 1 January 15th, 2004 05:42 AM





Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.