Wrox Programmer Forums
Go Back   Wrox Programmer Forums > .NET > Other .NET > .NET Web Services
|
.NET Web Services Discussions about .NET XML Web Service technologies including ASMX files, WSDL and SOAP.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the .NET Web Services section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. New member registration was closed in 2019. New posts were shut off and the site was archived into this static format as of October 1, 2020. If you require technical support for a Wrox book please contact http://hub.wiley.com
 
Old August 12th, 2007, 09:44 AM
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default % is an invalid character?

I have uploaded my web service to the server. when i typed the address of the asmx file in the browser, i get a message that a name is beginning with an invalid character - referring to the % sign in the <%@ tag in the first line as the invalid character. i need help to resolve this pls.

ayo

 
Old August 12th, 2007, 12:32 PM
planoie's Avatar
Friend of Wrox
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 5,407
Thanks: 0
Thanked 16 Times in 16 Posts
Default

can you post the exact error message text? I have never heard of this error. Are you sure the server is correctly set up for ASP.NET?

-Peter





Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Invalid Character in the given encoding mswin XSLT 3 November 28th, 2008 06:01 AM
ORA-00911: invalid character cpajoe2001 Oracle ASP 2 August 18th, 2008 06:52 AM
character entity into numeric character entity srkumar XSLT 1 November 22nd, 2007 04:53 AM
Only the first character jroxit Classic ASP Basics 1 January 23rd, 2006 03:41 PM
An invalid character was found in text content crmpicco Excel VBA 2 May 4th, 2005 04:43 AM





Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.