Wrox Programmer Forums
Go Back   Wrox Programmer Forums > SQL Server > SQL Server 2005 > SQL Server 2005
|
SQL Server 2005 General discussion of SQL Server *2005* version only.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the SQL Server 2005 section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. New member registration was closed in 2019. New posts were shut off and the site was archived into this static format as of October 1, 2020. If you require technical support for a Wrox book please contact http://hub.wiley.com
 
Old April 10th, 2008, 12:52 AM
Authorized User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 23
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Report Builder Filter Error

Hi,
I have a report builder application in my website.
On selecting the Report Builder,we get the report models.
On selecting on of the report models,i can add certain fields.
After adding the fields, i click on Filter button and add one more column which is a dropdown.
The problem i face is,after adding that column, I get the following error "The requested list could not be retrieved because the query
is not valid or a connection could not be made to the datasource" and drop down is not populated.


when i run d same query for in Query analyzer,data is retrieved in 10 secs,so it cannot be a time out problem....
I am not able to figure out exact problem.


Can anyone suggest me something for this.

Thanks.

Gunjan
__________________
Gunjan
 
Old April 12th, 2008, 01:36 AM
Friend of Wrox
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 385
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

post the query that failed if you want help.

 
Old April 28th, 2008, 03:38 PM
Registered User
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

We found that this error is similar to the deserialization error when you install the BI tool on the desktop. The first thing that we found that fixed the problem was to delete the user.dat file and have it recreated when the user logs on again; however, re-doing the user.dat file is not "painless" to the user.

Another way to fix it is to "enhance" the registry.

The first step is to add data to the HKCU\Control Panel\International\sPositiveSign field:

[HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\International]
"sPositiveSign"="something"

then blank the field out

[HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\International]
"sPositiveSign"=""

We created a batch file for the users to run.







Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Report Builder Models? SQLScott Reporting Services 2 October 26th, 2007 01:34 PM
Report in C++ Builder tiago C++ Programming 2 June 15th, 2006 12:29 PM
In report builder, problems with dragging entities abhishek1983 BOOK: Professional SQL Server Reporting Services ISBN: 0-7645-6878-7 0 May 12th, 2006 02:04 AM
C++ Builder 6 and Crystal Report rowin C++ Programming 0 April 26th, 2006 05:11 AM
Report Builder Puneet ASP.NET 1.x and 2.0 Application Design 0 September 19th, 2003 09:00 AM





Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.