Wrox Programmer Forums
|
ASP.NET 1.0 and 1.1 Basics ASP.NET discussion for users new to coding in ASP.NET 1.0 or 1.1. NOT for the older "classic" ASP 3 or the newer ASP.NET 2.0.
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the ASP.NET 1.0 and 1.1 Basics section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. New member registration was closed in 2019. New posts were shut off and the site was archived into this static format as of October 1, 2020. If you require technical support for a Wrox book please contact http://hub.wiley.com
 
Old January 6th, 2006, 01:16 AM
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default problem in installing websetup

Hi all,
I have made a web application in asp.net.I have installed .net framework 1.1 on another system where i want to run my application.Everything is fine, i have done all things successfully but when i give the URL http://localhost/websetup1/home.aspx then i just get the text of the labels written in the upper left corner of the web page.thats it.i get no textboxes,no links, nothing...only text.....
Can anybody help why this is so???
Thanx
Shupi

 
Old January 6th, 2006, 09:55 AM
planoie's Avatar
Friend of Wrox
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 5,407
Thanks: 0
Thanked 16 Times in 16 Posts
Default

Sounds like the ASP.NET files aren't being handled by the ASPNET worker process as they should due to missing mappings. Try running this (change your windows directory if necessary):

C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322\aspne t_regiis.exe /i

-Peter
 
Old January 7th, 2006, 05:42 AM
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I got the solution


1. Locate machine.config (try
C:\WINNT\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\CONFIG) .
2. Open machine.config in Notepad or other text editor.
3. Search for this string: "<processModel"
4. In the processModel element, change userName="machine" to
userName="SYSTEM"
5. Save the file and exit.
6. In the Run box (Start > Run) execute this command: iisreset.exe .







Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
deploying asp.net application using websetup prj shupiR ASP.NET 1.0 and 1.1 Basics 0 December 21st, 2005 08:12 AM
i m a problem while installing the .net ag_shweta VS.NET 2002/2003 0 February 23rd, 2005 01:28 AM
Regd Websetup project jyoti_khera General .NET 0 January 3rd, 2005 01:13 AM
WEBSETUP project--URGENT PLEASE jyoti_khera General .NET 1 December 14th, 2004 05:26 AM
Setup Installing Problem BijoyMishra Crystal Reports 1 November 20th, 2003 05:35 AM





Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.