Wrox Programmer Forums
| Search | Today's Posts | Mark Forums Read
Welcome to the p2p.wrox.com Forums.

You are currently viewing the Dreamweaver (all versions) section of the Wrox Programmer to Programmer discussions. This is a community of software programmers and website developers including Wrox book authors and readers. New member registration was closed in 2019. New posts were shut off and the site was archived into this static format as of October 1, 2020. If you require technical support for a Wrox book please contact http://hub.wiley.com
  #111 (permalink)  
Old February 11th, 2007, 05:12 PM
Authorized User
 
Join Date: Jan 2006
Location: , , .
Posts: 66
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes I'm pleased with it, as you said it was the AC_FL_Runcontent (Scripts) in the site which was stopping it loading completely. I removed all traces of that and then relaoded it on to the server. As you can see it works well, If yo can think of anything that might improve it any further I'm open to suggestions from a well read person.

Thanks for all your help once again

Mike

  #112 (permalink)  
Old February 11th, 2007, 05:20 PM
Imar's Avatar
Wrox Author
Points: 70,322, Level: 100
Points: 70,322, Level: 100 Points: 70,322, Level: 100 Points: 70,322, Level: 100
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jun 2003
Location: Utrecht, Netherlands.
Posts: 17,089
Thanks: 80
Thanked 1,576 Times in 1,552 Posts
Default

You're more than welcome. Sorry for the difficult communication we had every now and then... It isn't always easy to help someone remotely.

One thing you can do to improve the site is fix the "eolas" issue where you get the tooltip saying you need to click the Flash animation before you can use it.

There are a number of ways you can fix this, depending on your preferences. A search for

eolas flash javascript

should bring up some interesting results.

Cheers,

Imar
---------------------------------------
Imar Spaanjaars
http://Imar.Spaanjaars.Com
Everyone is unique, except for me.
Author of ASP.NET 2.0 Instant Results and Beginning Dreamweaver MX / MX 2004
While typing this post, I was listening to: Better Things by Massive Attack (Track 6 from the album: Protection) What's This?
  #113 (permalink)  
Old February 11th, 2007, 05:24 PM
Authorized User
 
Join Date: Jan 2006
Location: , , .
Posts: 66
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

You have surprised me when I bring it up I just get the site with no tooltips..

Mike

  #114 (permalink)  
Old February 11th, 2007, 05:35 PM
Imar's Avatar
Wrox Author
Points: 70,322, Level: 100
Points: 70,322, Level: 100 Points: 70,322, Level: 100 Points: 70,322, Level: 100
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jun 2003
Location: Utrecht, Netherlands.
Posts: 17,089
Thanks: 80
Thanked 1,576 Times in 1,552 Posts
Default

What browser are you using? This is an IE only issue.

I see the main movie with the big watch, and the blue "Welcome to ...." animation both having these problems....

Imar
---------------------------------------
Imar Spaanjaars
http://Imar.Spaanjaars.Com
Everyone is unique, except for me.
Author of ASP.NET 2.0 Instant Results and Beginning Dreamweaver MX / MX 2004
While typing this post, I was listening to: Operating Tracks by Front 242 (Track 1 from the album: Geography 1) What's This?
  #115 (permalink)  
Old February 11th, 2007, 05:45 PM
Authorized User
 
Join Date: Jan 2006
Location: , , .
Posts: 66
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm useing ie 6 on win 2000, there is three flash objects, the clock to the left,the searchbutton and the main window, the scrolling bar below the main window is javascript and I see no comments comming up at all, so I guess its more work for me
My partner has ie7 and they arent working on there very well...
Mike

  #116 (permalink)  
Old February 11th, 2007, 05:50 PM
Imar's Avatar
Wrox Author
Points: 70,322, Level: 100
Points: 70,322, Level: 100 Points: 70,322, Level: 100 Points: 70,322, Level: 100
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jun 2003
Location: Utrecht, Netherlands.
Posts: 17,089
Thanks: 80
Thanked 1,576 Times in 1,552 Posts
Default

Maybe your system doesn't have update applied. It isn't there by default but it came as a "critical patch".

Imar
---------------------------------------
Imar Spaanjaars
http://Imar.Spaanjaars.Com
Everyone is unique, except for me.
Author of ASP.NET 2.0 Instant Results and Beginning Dreamweaver MX / MX 2004
While typing this post, I was listening to: Up on the Hill by Fun Lovin' Criminals (Track 1 from the album: 100% Colombian) What's This?
  #117 (permalink)  
Old February 11th, 2007, 06:01 PM
Authorized User
 
Join Date: Jan 2006
Location: , , .
Posts: 66
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have flash player 9 on my system, and she has 7 I wonder if thats what it is?


Mike

  #118 (permalink)  
Old February 11th, 2007, 06:42 PM
Authorized User
 
Join Date: Jan 2006
Location: , , .
Posts: 66
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The scrpits I removed earlier, were from the dreamweaver 8.02 update, I have reinstalled them they are the scripts you were just telling me about, I will see if they work on her machine tomorrow, if not I will have to look into it more deeply..

Thanks again

Mike





Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! Pop-Up Menu in DW MX 2004 Maverick Dreamweaver (all versions) 5 November 20th, 2004 12:08 PM
Reading XML in DW MX 2004 bommi_k Dreamweaver (all versions) 1 August 19th, 2004 01:07 PM





Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright (c) 2020 John Wiley & Sons, Inc.